VÁNCSA ISTVÁN
Találatok száma: 13 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Libri Váncsa István szakácskönyveVáncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szórakoztató. Hatalmas receptanyagot, 1125 különleges receptet tartalmaz, miközben3.190 Ft
-
Open Books Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetekMi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol. A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet4.139 Ft+584 Ft
-
OEM Váncsa István - Évszakok ízeiMi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíth...4.705 Ft+1.990 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetekMi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol.A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet4.739 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Évszakok ízei - Receptek és történetekMi köze az édesköménynek a biszbaszhoz? Hogyan köthető a blachan, ez az apró rákok és sózott halak napon érlelésével készülő (és rendkívül büdös) indonéz hozzávaló a mi vajtökünkhöz? Hogyan készíthetjük el a Hidegen mosolygó szőke márki nevezetű, epres-csokoládés receptet? Csupa kínzó kérdés, amelyeket új szakácskönyvében Váncsa István nemcsak feltesz, hanem rendre meg is válaszol.A szerző új kötetének receptállománya alapanyagok köré csoportosul, vagyis (saját szavai szerint) a mindennapi élet5.099 Ft
-
Open Books Váncsa István - Olasz lakomaSzűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet és negyvenhárom izgalmas gasztroesszét - s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget - tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát. Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethoven kedvenc fogása a sajtos makaróni6.209 Ft+584 Ft
-
Open Books Váncsa István - Lakoma 1.Lassan másfél évtizede jelent meg először - és vált rögtön klasszikussá - Váncsa István Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának első része. Az azóta több kiadást megélt kötet jelentősen bővített változatát veheti kézbe az olvasó, csaknem nyolcszáz receptet és negyvenkét esszét tartalmaz. Kiválóan használható szakácskönyv és élvezetes olvasmány, lényege a teljesen egyedi, szubjektív, szellemes-míves irodalmi szöveg. Megtudhatjuk belőle, miért Dante tollára való az avatatlan személy és eg6.209 Ft+584 Ft
-
Open Books Váncsa István - Lakoma 1.Lassan másfél évtizede jelent meg először - és vált rögtön klasszikussá - Váncsa István Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának első része. Az azóta több kiadást megélt kötet jelentősen bővített változatát veheti kézbe az olvasó, csaknem nyolcszá6.479 Ft+1.190 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha„Hogy mért indult el az erős paprika észak felé, az nem kérdés.Azért, mert jó. A kérdés inkább az, hogy mért nem indult elhamarabb. Amerika felfedezését követően szinte azonnalmeghódította a szubszaharai Afrikát, Indiát, Dél-Kínát, Délkelet-Ázsiát, Indonéziát, vagyis az óvilág meleg égövi területeit, későbbEurópa föntebb jelzett vidékein is felbukkant. Aztán jó darabiglépést se tovább. Hogy mért, azt rejtély. A csiliben levő kapszaicinhatása nem éghajlat- és nem is kultúrafüggő, az erős paprikát7.109 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Lakoma 1. - Görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyha„Hogy mért indult el az erős paprika észak felé, az nem kérdés.Azért, mert jó. A kérdés inkább az, hogy mért nem indult elhamarabb. Amerika felfedezését követően szinte azonnalmeghódította a szubszaharai Afrikát, Indiát, Dél-Kínát, Délkelet-Ázsiát, Indonéziát, vagyis az óvilág meleg égövi területeit, későbbEurópa föntebb jelzett vidékein is felbukkant. Aztán jó darabiglépést se tovább. Hogy mért, azt rejtély. A csiliben levő kapszaicinhatása nem éghajlat- és nem is kultúrafüggő, az erős paprikát7.649 Ft
-
Open Books Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseiből - Váncsa István (kötött áras)Erre a könyvre maximum 10% árkedvezmény nyújtható minden webáruházban, 2025. október 30-ig, az „árkötöttségi törvény” alapján! De a legtöbb könyvet nálunk továbbra is 28-31% árkedvezménnyel és kedvező szállítási feltételekkel tudják a kedves vevőink megvá8.099 Ft+1.190 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseibőlSzűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliaikonyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet ésnegyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget –tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát.Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethovenkedvenc fogása a sajtos makaróni, hog8.100 Ft
-
Váncsa István Váncsa István - Olasz lakoma - Az itáliai konyha kincseibőlSzűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliaikonyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem ezer receptet ésnegyvenhárom izgalmas gasztroesszét – s egyben különleges, szellemes-míves irodalmi szöveget –tartalmazó példányát veheti kézbe az olvasó, a tradicionális olasz gasztronómia pazar tárházát.Megtudhatjuk belőle, miért rúgta ki Verdi a szakácsai többségét, szükségből lett-e Beethovenkedvenc fogása a sajtos makaróni, hog8.100 Ft