RIZSTÉSZTA METÉLT 400G
Találatok száma: 6 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
- Banh pho/farmer rizstészta metélt 5mm 400gÖsszetevők: , rizsliszt 65, víz 35 Átlagos tápértékadatok 100g termékben:, Energia: 582kJ/356kcal, Zsír: 0g, - ebből telített 0g, Szénhidrát: 26,7g, - ebből cukor 10,3g, Fehérje: 6,3g, Só: 22,1g Elkészítés:, Áztassa be a rizstésztát meleg vízbe kb. 30-45 percig, majd a megpuhult tésztát dobja bele forrásban lévő vízbe és főzze kb. 1 percig. Öntse le róla a vizet.Felhasználási javaslat:, Húslevesbe vagy sült zöldséggel, hússal, tenger gyümölcseivel és más fűszerekkel együtt kiváló étel.Tárolás:,1.499 Ft
-
Banh pho rizstészta metélt 400gRizslisztből és vízből készült tészta. Néha kukorica keményítő és tápióka is kerül bele, hozzáadásukkal növelik a tészta rugalmasságát. A vékony cérnametélt, hosszú-és szélesmetélt formájában gyártott tésztát Kelet-és Dél-Kelet ázsiában fogyasztják elősze1.648 Ft+1.350 Ft
-
- Banh pho rizstészta metélt 400gGluténmentes rizstészta.Összetevők:, rizsliszt (72), tápióka keményítő (16), víz Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben:, Energia: 1326 kJ/312 kcal, Zsír: 0g, - ebből telített zsírsavak: 0g, Szénhidrát: 74g, - ebből cukor: 0g, Fehérje: 4g, Só: 1gElkészítés:, tegye a tésztát forrásban lévő vízbe és főzze 8 percig, vagy csak 5 percig, ha utána serpenyőben tovább süti. Ezután öblítse és csepegtesse le róla a vizet.Felhasználási javaslat:, húslevesbe vagy sült zöldséggel, hússal, tenger gyümölcseiv1.699 Ft
-
Banh Banh Pho rizstészta metélt 5mm 400gHúslevesbe vagy sült zöldséggel, hússal, tenger gyümölcseivel és más fűszerekkel együtt kiváló étel.1.771 Ft
-
Banh pho rizstészta metélt 400gRizslisztből és vízből készült tészta. Néha kukorica keményítő és tápióka is kerül bele, hozzáadásukkal növelik a tészta rugalmasságát. A vékony cérnametélt, hosszú-és szélesmetélt formájában gyártott tésztát Kelet-és Dél-Kelet ázsiában fogyasztják elősze1.781 Ft+1.490 Ft
-
Banh pho rizstészta metélt 400gRizslisztből és vízből készült tészta. Néha kukorica keményítő és tápióka is kerül bele, hozzáadásukkal növelik a tészta rugalmasságát. A vékony cérnametélt, hosszú-és szélesmetélt formájában gyártott tésztát Kelet-és Dél-Kelet ázsiában fogyasztják elősze1.781 Ft+1.350 Ft