NATURA LENCSE
Találatok száma: 51 | 1/3. oldal | Rendezés: |
-
Dénes Natura vörös lencse 250gElkészítése: válogatás és átmosás után 15 perces főzéssel. Előáztatást nem igényel. Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1432 kJ / 342 kcal Zsír: 1,4 g amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 55 g amelyből cukrok: 4,6 g Fehérje: 26,6 g Ros449 Ft
-
VÖRÖS LENCSE /NATURA/ 250 gVörös lencse451 Ft
-
Dénes Natura NATURA VÖRÖS LENCSE 250GVálogatás és átmosás után 15 perces főzéssel elkészíthető, ráadásul előáztatást nem igényel.459 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura NATURA VÖRÖS LENCSE 250GVálogatás és átmosás után 15 perces főzéssel elkészíthető, ráadásul előáztatást nem igényel.459 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé473 Ft+999 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán magas a fehérje és rosttartalma Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérsé473 Ft+1.099 Ft
-
Dénes-Natura Vörös lencse 250 g (Dénes Natura)A lencse az indiai konyha egyik fő alkotórésze, curryvel főételként, vagy köretként tálalják.485 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar508 Ft+1.490 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Sárga lencse 250 gMit érdemes tudni róla? Vegán Fehérjében gazdag Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználás: Elkészítése: válogatás és átmosás után 15-20 perces főzéssel. Előáztatást nem igényel. Ajánljuk köretnek, pásté-tomnak, salátához, leveshez. Összetevők: 100%Sárga lencse Származási hely: Törökország Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1432 kJ / 342 kcal Zsír: 1,4 g amelyből telített zsírsavak: 0,0 g Szénh511 Ft+999 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Sárga lencse 250 gMit érdemes tudni róla? Vegán Fehérjében gazdag Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználás: Elkészítése: válogatás és átmosás után 15-20 perces főzéssel. Előáztatást nem igényel. Ajánljuk köretnek, pásté-tomnak, salátához, leveshez. Összetevők: 100%Sárga lencse Származási hely: Törökország Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1432 kJ / 342 kcal Zsír: 1,4 g amelyből telített zsírsavak: 0,0 g Szénh511 Ft+1.099 Ft
-
- Dénes natura zöld lencse csíráztatásra 200gÖsszetevők:, Zöld lencse csíráztatásra, (lens culinaris) Allergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21C. , Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-4 nap., Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen!Származási hely: OlaszországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november530 Ft
-
Dénes Natura NATURA ZÖLD LENCSE 200GNATURA ZÖLD LENCSE 200G559 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura NATURA ZÖLD LENCSE 200GNATURA ZÖLD LENCSE 200G559 Ft+1.290 Ft
-
Natura Natura sárga lencse 250 gAz indiai konyhában népszerű lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz érdekessé. Ajánljuk pástétomnak, köretnek, salátához, leveshez.570 Ft+1.490 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar572 Ft+1.350 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar572 Ft+1.350 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely590 Ft+1.290 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely590 Ft+1.290 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gNatura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és592 Ft+990 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gNatura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezá592 Ft+990 Ft