Natura csíráztatásra 200g
Találatok száma: 41 | 1/3. oldal | Rendezés: |
-
- Dénes natura zöld lencse csíráztatásra 200gÖsszetevők:, Zöld lencse csíráztatásra, (lens culinaris) Allergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21C. , Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-4 nap., Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen!Származási hely: OlaszországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november530 Ft
-
- Dénes natura zöldborsó csíráztatásra 200gZöldborsó csíráztatásra(pisum sativum). Összetevők:, zöldborsóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Felhasználás:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november538 Ft
-
- Dénes natura napraforgó csíráztatásra 200gNapraforgó csíráztatásra(helianthus annuus) Összetevők:, napraforgóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Elkészítés:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november549 Ft
-
- Dénes natura repce csíráztatásra 200gÖsszetétel:, Repce csíráztatásra - Brassica napus)Csíráztatás: 4 óra áztatás után., Öblítés: naponta kétszer., Csírázási idő: 3-5 nap.Csíra hossza: kb.6-8 mmForrás: gyártó/forgalmazó 2016 november579 Ft
-
Dénes Natura NATURA ZÖLDBORSÓ CSÍRÁZTATÁSRA 200GDénes Natura zöldborsó csíráztatásra – ropogós, tápanyagdús csírák 3–5 nap alatt. Egyszerű áztatás és öblítés. Ideális otthoni csíráztatáshoz.579 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura NATURA ZÖLDBORSÓ CSÍRÁZTATÁSRA 200GDénes Natura zöldborsó csíráztatásra – ropogós, tápanyagdús csírák 3–5 nap alatt. Egyszerű áztatás és öblítés. Ideális otthoni csíráztatáshoz.579 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura NATURA REPCE CSÍRÁZTATÁSRA 200GNATURA REPCE CSÍRÁZTATÁSRA 200G619 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura NATURA REPCE CSÍRÁZTATÁSRA 200GNATURA REPCE CSÍRÁZTATÁSRA 200G619 Ft+1.290 Ft
-
Dénes natura vöröslencse csíráztatásra 200gKönnyen és gyorsan csíráztatható hüvelyes. A lágy, enyhén fűszeres ízű, friss csíra kiváló salátákhoz, szendvicsekhez, főételekhez is.Szín, íz: vöröses színű maghéj, fehéres csíra, halványzöld levelek, diós, enyhén fűszeres ízvilág.Összetevők:, vöröslencse csíráztatásraAllergének:, Nyomokban földimogyorót, glutént és szezámmagot is tartalmazhat.Csíráztatás előtt: 8 óra áztatás, Öblítés naponta kétszer, Csírázási idő: 3-4 napTippek: csíráztató üvegben gyorsabban csírázik; ne álljon vízben a mag.S649 Ft
-
Dénes Natura NATURA GÖRÖGSZÉNAMAG CSIRÁZTATÁSRA 200GA görögszéna magja felhasználható grillfűszerként, főzhető belőle tea, illetve kiválóan csíráztatható.679 Ft+1.290 Ft
-
Dénes Natura NATURA GÖRÖGSZÉNAMAG CSIRÁZTATÁSRA 200GA görögszéna magja felhasználható grillfűszerként, főzhető belőle tea, illetve kiválóan csíráztatható.679 Ft+1.290 Ft
-
Dénes natura mungóbab csíráztatásra 200gA mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz, szendvicsekhez, főételekhez. Egyszerűen 3 nap alatt csíráztatható.Szín, íz: zöld színű csíra és levél, diós, édeskés íz.Összetevők:, mungóbabAllergének:, Nyomokban földimogyorót, glutént és szezámmagot is tartalmazhat.Csíráztatás előtt: 8 óra áztatás, Öblítés naponta kétszer, Csírázási idő: 3 nap (csíráztató üvegben)Tippek: sötétben csíráztassuk, túl sok fénybe709 Ft
-
- Dénes natura brokkoli csíráztatásra 200gÖsszetétel:, Brokkoli csíráztatásra (Brassica rapa cymosa)Csíráztatás: 4 óra áztatás után., Öblítés: naponta kétszer., Csírázási idő: 3-5 nap., Csíra hossza: kb.6-8 mmTárolás:, Száraz, hűvös helyen!Gyártó:, Dénes-Natura Kft.Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 november729 Ft
-
- Dénes natura vajrépa csíráztatásra 200gVajrépa csíráztatásra, Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapaSzín: zöld levél és zöld csíra, Íz: zsenge salátára emlékeztető íz, Csíráztatás: 3-6 óra áztatás után, Csírázási idő: 6-9 nap, Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!Allergének:, a csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Tár749 Ft
-
- Dénes natura zsázsa csíráztatásra 200gÖsszetevők:, Zsázsa csíráztatásra, (lepidium sativum) Allergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 2-4 nap. , Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben!Tárolás:, Száraz, hűvös helyen!Származási hely: OlaszországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november809 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura brokkolimag csíráztatásra 200gBrokkolimag csíráztatásra 200g, Dénes NaturaA brokkolicsíra kifejezetten egészséges, íze a friss káposztára emlékeztető, enyhén csípős. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre alkalmas. A Brokkolimag csíráztatásra előnyei A brokkolimag házi csíráztatásával könnyen megtermelhetjük napi vitamin és ásványi anyag bombánkat. A brokkolicsíra kifejezetten egészséges, íze a friss káposztára emlékeztető, enyhén csípős. A brokkolicsíra sok kalciumot és szulforafán nevű v820 Ft+990 Ft
-
- Dénes natura retekmag vörös korall csíráztatásra 200gRetekmag- vörös korall csíráztatásra, Latin megnevezés: raphanus sativusSzín: zöld levél és halványvörös csíra, Íz: friss, retekre jellemző, Csíráztatás: 12 óra áztatás után, Csírázási idő: 3-5 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás., Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!Allergének:, A csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazh850 Ft
-
- Dénes natura retekmag csíráztatásra 200gEnyhén csípős ízű. Magyar termék.Milyen diétába illeszthető:, Vegán, VegetáriánusÁztatási idő: 8 óra., Öblítés naponta kétszer.Csíráztatási idő: 3-4 nap., Csírahossz: kb. 3-4 mmTárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország859 Ft
-
- Dénes natura rukkola csíráztatásra 200gA rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal látja el szervezetünket.Összetevők:, rukkola mag csíráztatásraAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Csíráztatás: 12 óra áztatás után., Hőmérséklet 21C, Öblítés naponta kétszer., Csírázási idő: 2-4 nap., Csíra hossza: 4-6mmTárolás:, Száraz, hűvös helyen!Gyártó:, Dénes-Natura Kft.Forrás: g879 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura zsázsamag csíráztatásra 200gZsázsamag csíráztatásra 200g, Dénes NaturaA zsázsacsíra kifejezetten egészséges. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre alkalmas. A zsázsamag csíráztatásra előnyei A zsázsamag házi csíráztatásával könnyen megtermelhetjük napi vitamin és ásványi anyag bombánkat. A zsázsacsíra kifejezetten egészséges. Sok vitamint tartalmaz: A, C, E, béta-karotin. Telítetlen zsírsavtartalma hatásos a szív és érrendszeri betegségek megelőzésére. Klorofilja vértisztító. Általános900 Ft+990 Ft