Natura csíráztatásra
Találatok száma: 325 | 1/17. oldal | Rendezés: |
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé498 Ft+1.350 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar503 Ft+1.350 Ft
-
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 gA zöldborsó csíra hasznos a szív- és érrendszeri betegségek ellen, köszönhetően szíverősítő, koleszterin csökkentő és vérnyomás szabályozó hatásának. A vércukorszintet is jó irányba tereli.517 Ft+1.350 Ft
-
- Dénes natura zöld lencse csíráztatásra 200gÖsszetevők:, Zöld lencse csíráztatásra, (lens culinaris) Allergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21C. , Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-4 nap., Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen!Származási hely: OlaszországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november530 Ft
-
- Dénes natura zöldborsó csíráztatásra 200gZöldborsó csíráztatásra(pisum sativum). Összetevők:, zöldborsóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Felhasználás:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november538 Ft
-
- Dénes natura napraforgó csíráztatásra 200gNapraforgó csíráztatásra(helianthus annuus) Összetevők:, napraforgóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Elkészítés:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november549 Ft
-
Natura csíráztatásra repce 200 gÖsszetevők:nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, nélkülük nem lehetünk egészségesek javítják a szem hajszálereinek vérellátását az omega-3 és omega-6 olajok az agy táplálékául szolgálnak közvetlenül hat a szívre és az erekre természe552 Ft+1.350 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé574 Ft+1.490 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé574 Ft+1.350 Ft
-
- Dénes natura repce csíráztatásra 200gÖsszetétel:, Repce csíráztatásra - Brassica napus)Csíráztatás: 4 óra áztatás után., Öblítés: naponta kétszer., Csírázási idő: 3-5 nap.Csíra hossza: kb.6-8 mmForrás: gyártó/forgalmazó 2016 november579 Ft
-
Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra (200 g)Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.579 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar580 Ft+1.490 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar580 Ft+1.350 Ft
-
Dénes Natura napraforgó csíráztatásra 200 gNapraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.590 Ft+1.190 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely590 Ft+1.290 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely592 Ft+990 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gNatura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezá592 Ft+1.290 Ft