Nádcukor bio 1000 g
Találatok száma: 8 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Biorganik bio nádcukor világos 1000 gBIORGANIK BIO NÁDCUKOR VILÁGOS. A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.1.713 Ft+1.350 Ft
-
Biorganik Biorganik bio nádcukor világos 1000 gBIORGANIK BIO NÁDCUKOR VILÁGOS. A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.1.929 Ft+1.490 Ft
-
Biorganik bio nádcukor világos 1000 gA cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez1.930 Ft+1.290 Ft
-
Biorganik bio nádcukor világos 1000 gA cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez1.930 Ft+1.290 Ft
-
Biorganik Biorganik bio nádcukor világos 1000 gBiorganik bio nádcukor világos 1000 g A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni,2.015 Ft+990 Ft
-
Biorganik Biorganik bio nádcukor világos 1000 gBiorganik bio nádcukor világos 1000 g A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni,2.015 Ft+990 Ft
-
Biorganik Biorganik bio nádcukor világos 1000 gBiorganik bio nádcukor világos 1000 g A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni,2.015 Ft+990 Ft
-
Rapunzel Bio Rapadura barna nádcukor 1000 g RapunzelA cukornád tiszta levéből nyerik, melyet a préselés után kíméletesen besűrítenek, szárítanak, majd megőrölnek. Hagyományos eljárással, finomítás nélkül készítik. Kellemes, enyhén karamell íz jellemzi. Felbontás után száraz helyen tartandó, jól visszazárva4.252 Ft