magyar konyha
Találatok száma: 28 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Magyar Nők Országos Tanácsa, Kossuth Könyvkiadó Különleges konyhaA Különleges konyha új – bővített és korszerűsített – kiadása A család szakácskönyve folytatása. Megtalálható benne a francia hagymaleves, a sólet vagy a Bácher Iván hiányolta makói pecsenye elkészítésének leírása, hogy csupán néhányat említsünk a töb480 Ft+1.150 Ft
-
Magyar Vöröskereszt Vezetősége Szója konyha - Deli Magda650 Ft+1.190 Ft
-
Mahir Kiadó Spanyol konyha magyar módra740 Ft
-
Corvina Kiadó Könnyed magyar konyhaAz Alapítvány az Egészséges Településekért kezdeményezésére születő kötet nemcsak sok izgalmas receptet tartalmazó szakácskönyv, hanem életmódot és életszemléletet közvetít. Az könnyű ételek fogyasztása csak egyik eleme az egészséges életmódnak, melynek eléréséhez a könyv sok hasznos, gyakorlati tanácsot ad, s melyhez néhány sztárinterjúval. Dobrev Klára előszavával.740 Ft
-
Mahir Kiadó Spanyol konyha magyar módra740 Ft
-
Mezőgazdasági Kiadó Gasztronómiánk krónikája - A magyar konyha krónikája850 Ft+1.150 Ft
-
Boook Kiadó Kft. Mai magyar konyhaBereznay Tamás a Nők Lapja népszerű rovatvezetője, a Kárpátia Étterem séfje, a Köztársasági Elnök szakácsa. Kötetében szinte az összes hagyományos magyar recept helyet kapott a túrós csuszától a halászleven keresztül a mákos gubáig. 250 oldalon mutatja be a magyar konyha színe-javát, mégpedig egy szemet gyönyörködtető, igényes kiállítású kötetben, melyben minden recepthez tartozik étvágygerjesztő fotó, sőt: hangulatképeket is tartalmaz. A könyv ajánlóját Kumin Ferenc, a köztársasági elnök kommun1.990 Ft
-
Pannon-Literatúra Kft. Tradicionális magyar konyhaEbben az exkluzív kiadványban kedvére kalandozhat a valódi magyaros ízek világában. Horváth Illona receptjeinek felhasználásával, Piri István, világbajnok mesterszakács kalauzolja végig az Olvasót a magyar konyha legkedveltebb fogásain.2.699 Ft
-
Kolozsvári Ildikó Kolozsvári Ildikó - Magyar konyha egyszerűen (orosz nyelvű)Magyar konyha egyszerűen. A Magyar konyha titka az egyszerűségében és a tradicionális tapasztalatban rejlik. Ezzel a könyvvel, melyben 46 egyszerű recept található ezt a titkot az otthonába varázsolhatja, hogy meglepje barátait és családját.3.351 Ft
-
Magyar Konyha Magazin Kft. Szellem a fazékból II. - Írói fogásokMondd meg, mit eszel, és megmondom, ki vagy. Mondd meg, mit írsz, és megmondom, mit eszel. Vinkó József ezúttal nem étel-, hanem élettörténetekről mesél. Tudott-e főzni Krúdy vagy Márai? Mi volt Mikszáth és Széchenyi kedvenc eledele? Mit utált a legjobban3.384 Ft+1.270 Ft
-
Nemzeti Örökség Kiadó Igazi magyar konyha - Szegedi szakácskönyvRézi néni szakácskönyve a legismertebb szakácskönyvek közé tartozik. A számtalan kiadást megért szakácskönyvből dédszüleink konyhaművészetével ismerkedhetünk meg. A könyv először 1876-ban jelent meg és szerzője Dolecskó Terézia volt, aki igazi művésze vol3.593 Ft+1.270 Ft
-
Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft. Szellem a fazékból II. - Irói fogásokELŐÉTEL Úgy lapozd ezt a könyvet, kedves Olvasó, mintha épp csak folytatnád a Szellem a fazékból című kulináris mese első kötetét. Kukkants be a konyhába, óvatosan emeld meg a fedőt, kóstold meg a mártást, vigyázz, meg ne égesd a nyelved! A fedő alól most nem ínycsiklandó ételtörténetek szállnak feléd, hanem élettörténetek. Húsz magyar író portréja – a gyomor felől nézve. Remélem, ezeknek is van aromája, zamata. Mit tehet az ínyenc, ha elveszti étvágyát, mint Krúdy Gyula? Vagy ha nem is volt nek4.230 Ft
-
Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft. Vadakat mesélekKedves Olvasó! Régi és új vadászhistóriák ezek. Bodrogi Gyula hetven éve járja az erdőt és figyeli az állatok és az emberek viselkedését. Sokszor le sem akasztja válláról a fegyvert, megelégszik a cserkeléssel, hiszen az oroszlánt elég lélekben elejteni, a többi ráadás. A vadnak amúgy sincs puskája. Ez Bodrogi erkölcsi alapállása. Történetei amolyan Esopus-féle jellemrajzok, amelyek egyszerre szólnak vadakról és vadászokról, és nem a szerző hibája, ha az összehasonlításbólrendre az állatok ker4.230 Ft
-
Nemzeti Örökség Igazi magyar konyha - Szegedi szakácskönyvRézi néni szakácskönyve a legismertebb szakácskönyvek közé tartozik. A számtalan kiadást megért szakácskönyvből dédszüleink konyhaművészetével ismerkedhetünk meg. A könyv először 1876-ban jelent meg és szerzője Dolecskó Terézia volt, aki igazi művésze volt a konyha tudományának. Rézi néni könyvét Tömörkény István is méltatta.4.491 Ft
-
Castelo Art Kft. Magyar konyha egyszerűen (orosz nyelvű) - Vengerszkaja kuhnya po-prosztomuMagyar konyha egyszerűen. A Magyar konyha titka az egyszerűségében és a tradicionális tapasztalatban rejlik. Ezzel a könyvvel, melyben 46 egyszerű recept található ezt a titkot az otthonába varázsolhatja, hogy meglepje barátait és családját.4.493 Ft
-
OEM Magyar konyha egyszerűen (orosz nyelvű)Magyar konyha egyszerűen. A Magyar konyha titka az egyszerűségében és a tradicionális tapasztalatban rejlik. Ezzel a könyvvel, melyben 46 egyszerű recept található ezt a titkot az otthonába varázso...4.699 Ft+1.990 Ft
-
Castelo Art Kft. Magyar konyha egyszerűen (orosz nyelvű)Magyar konyha egyszerűen (orosz nyelvű) Magyar konyha egyszerűen. A Magyar konyha titka az egyszerűségében és a tradicionális tapasztalatban rejlik. Ezzel a könyvvel, melyben 46 egyszerű recept található ezt a titkot az otthonába varázsolhatja, hogy m4.790 Ft+1.290 Ft
-
Castelo Art Kft. Magyar konyha egyszerűen (orosz nyelvű)Magyar konyha egyszerűen (orosz nyelvű) Magyar konyha egyszerűen. A Magyar konyha titka az egyszerűségében és a tradicionális tapasztalatban rejlik. Ezzel a könyvvel, melyben 46 egyszerű recept található ezt a titkot az otthonába varázsolhatja, hogy m4.790 Ft+1.290 Ft
-
Bíró Lajos Bíró Lajos - A disznótOrtól a Bocuse dOrig! - Magyar konyha pimaszulEz a könyv azért készült, hogy Bíró Lajos, azaz "Lali, a chef" pályafutásának eddigi korszakain keresztül, az ő "szemüvegén át" kicsit megmutassa, összegezze a magyar vendéglátás és ételkészítés fejlődését, változását, a hatvanas évektől egészen napjainkig.Ez a könyv sok szempontból profiknak, sok szempontból lelkes, amatőr hobbiszakácsoknak szól.Ez a könyv azoknak készült, akik szívesen kerülnének tisztába azzal a - bátran történelminek nevezhető - folyamattal, ahonnan és ahová eljutott a magya4.920 Ft
-
A disznót'Ortól a Bocuse d'Orig - Magyar konyha pimaszulEz a könyv azért készült, hogy Bíró Lajos, azaz Lali, a chef pályafutásának eddigi korszakain keresztül, az ő szemüvegén át kicsit megmutassa, összegezze a magyar vendéglátás és ételkészítés fejlődését, változását, a hatvanas évektől egészen napjainkig.Ez5.015 Ft