Kukta 8 Liter
Találatok száma: 4 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Alza Kukta 8 liter nyeles Titan 17030409Alza Kukta 8 liter nyeles Titan 17030409 - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az étel hamarabb készül el, mint a hagyományos fõzéskor.28.990 Ft
-
Alza Kukta 8 liter nyeles Titan 17030409Alza Kukta 8 liter nyeles Titan 17030409 - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az étel hamarabb készül el, mint a hagyományos fõzéskor.31.990 Ft
-
Alza Kukta 8 liter hagyományos Melisa 00170008Alza Kukta 8 liter hagyományos Melisa 00170008 - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az étel hamarabb készül el, mint a hagyományos fõzéskor. - Anyaga: rozsdament34.990 Ft
-
Alza Kukta 8 liter hagyományos Melisa 00170008Alza Kukta 8 liter hagyományos Melisa 00170008 - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az étel hamarabb készül el, mint a hagyományos fõzéskor. - Anyaga: rozsdament37.990 Ft