GF 180
Találatok száma: 9 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Ručný drvič ovocia so zeleným rámom, 180 kg/h GF-0898Ručný drvič ovocia so zeleným rámom, 180 kg/h GF-0898Na získanie kvalitného muštu je potrebné oddeliť semená, šupky a dužinu ovocia. Tento proces, nazývaný drvenie, ovplyvňuje výslednú kvalitu muštu. Ručný drvič je nevyhnutný pomocník pri spracovaní hrozna a iného ovocia v domácnostiach.Použitie:✅ Drvič sa umiestni nad sud alebo nádobu s minimálnym objemom 50 litrov, kde sa bude zbierať rozdrvené ovocie.✅ Pred použitím je potrebné drvič dôkladne umyť vodou.✅ Do drviaceho zásobníka nepatria listy55 Ft+10 Ft
-
Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898A must kiengedése érdekében külön kell választani a magokat a héjakat és a húsát. Ez a zúzás nevű művelet bizonyos feltételeket kell teljesítsen, amelyek befolyásolják a kapott must minőségét. A szőlő feldolgozásának kezdeti technológiai művelete a szőlő szemeinek zúzása és a fürtök elválasztása. Ez a zúzó nélkülözhetetlen minden háztartásban.Műszaki adatok:A szőlőzúzót fel kell helyezni a hordó fölé, ahol a zúzott szőlőt gyűjtik és a hajtókar20.990 Ft+2.990 Ft
-
Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898A must kiengedése érdekében külön kell választani a magokat a héjakat és a húsát. Ez a zúzás nevű művelet bizonyos feltételeket kell teljesítsen, amelyek befolyásolják a kapott must minőségét. A szőlő feldolgozásának kezdeti technológiai művelete a szőlő szemeinek zúzása és a fürtök elválasztása. Ez a zúzó nélkülözhetetlen minden háztartásban.Műszaki adatok:A szőlőzúzót fel kell helyezni a hordó fölé, ahol a zúzott szőlőt gyűjtik és a hajtókar20.990 Ft+2.990 Ft
-
Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898A must kiengedése érdekében külön kell választani a magokat a héjakat és a húsát. Ez a zúzás nevű művelet bizonyos feltételeket kell teljesítsen, amelyek befolyásolják a kapott must minőségét. A szőlő feldolgozásának kezdeti technológiai művelete a szőlő szemeinek zúzása és a fürtök elválasztása. Ez a zúzó nélkülözhetetlen minden háztartásban.Műszaki adatok:A szőlőzúzót fel kell helyezni a hordó fölé, ahol a zúzott szőlőt gyűjtik és a hajtókar20.990 Ft+2.990 Ft
-
Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898A must kiengedése érdekében külön kell választani a magokat a héjakat és a húsát. Ez a zúzás nevű művelet bizonyos feltételeket kell teljesítsen, amelyek befolyásolják a kapott must minőségét. A szőlő feldolgozásának kezdeti technológiai művelete a szőlő szemeinek zúzása és a fürtök elválasztása. Ez a zúzó nélkülözhetetlen minden háztartásban.Műszaki adatok:A szőlőzúzót fel kell helyezni a hordó fölé, ahol a zúzott szőlőt gyűjtik és a hajtókar20.990 Ft+2.990 Ft
-
Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898 Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898 A must kiengedése érdekében külön kell választani a magokat a héjakat és a húsát. Ez a zúzás nevű művelet bizonyos feltételeket kell teljesítsen,20.990 Ft+2.990 Ft
-
Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898A must kiengedése érdekében külön kell választani a magokat a héjakat és a húsát. Ez a zúzás nevű művelet bizonyos feltételeket kell teljesítsen, amelyek befolyásolják a kapott must minőségét. A szőlő feldolgozásának kezdeti technológiai művelete a szőlő szemeinek zúzása és a fürtök elválasztása. Ez a zúzó nélkülözhetetlen minden háztartásban.Műszaki adatok:A szőlőzúzót fel kell helyezni a hordó fölé, ahol a zúzott szőlőt gyűjtik és a hajtókar20.990 Ft+2.990 Ft
-
Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898 A must kiengedése érdekében külön kell választani a magokat a héjakat és a húsát. Ez a zúzás nevű művelet bizonyos feltételeket kell teljesítsen, amelyek befolyásolják a kapott must minőségét. A szőlő feldolgozásának kezdeti technológiai művelete a szőlő szemeinek zúzása és a fürtök elválasztása. Ez a zúzó nélkülözhetetlen minden háztartásban. Műszaki adatok: A szőlőzúzót fel kell helyezni a hordó fölé, ahol a zúzott szőlőt gyűjtik és a haj20.990 Ft+2.990 Ft
-
Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898Kézi gyümölcszúzó, zöld kerettel, 180 kg/óra GF-0898A must kiengedése érdekében külön kell választani a magokat a héjakat és a húsát. Ez a zúzás nevű művelet bizonyos feltételeket kell teljesítsen, amelyek befolyásolják a kapott must minőségét. A szőlő feldolgozásának kezdeti technológiai művelete a szőlő szemeinek zúzása és a fürtök elválasztása. Ez a zúzó nélkülözhetetlen minden háztartásban.Műszaki adatok:A szőlőzúzót fel kell helyezni a hordó fölé, ahol a zúzott szőlőt gyűjtik és a hajtókar20.990 Ft+2.990 Ft