Gasztronomiai
Találatok száma: 26 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
ismeretlen Okoskonyha - gasztronómiai kalandozások a maggi-val -1.100 Ft+1.100 Ft
-
Gasztronómiai alapismeretekBemutatja tájegységeink konyháit, az élelmiszer-előállítás és -feldolgozás higiéniai előírásait. A gyümölcs- és zöldségdíszek elkészítéséhez szükséges kézügyességet fejlesztő sógyurmázás, asztali díszítés szemléltetése zárja az anyagot. ISBN: 978963331.890 Ft
-
Melitta Melitta Gasztronómiai Filter kávé (500 g.)Intenzív - Sötét - Erőteljes A legjobb ázsiai őrölt bab fűszeres kávéélményt nyújt. Ízélmény egy csipetnyi csokoládéval. A legfinomabb közepesen pörkölt bab összetétele garantálja a maximális hozamot, ezért ideális a vendéglátóipar számára. Származási he2.690 Ft+1.190 Ft
-
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 9. osztályA Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra tankönyv célja a 11-12. évfolyam Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek komplex tantárgy Vendéglátó és turizmus alapismeretek résztantárgya, valamint a gyakorlati tantárgy ismeretanyagának megalapozása2.690 Ft
-
Grimm Könyvkiadó Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia - Francia-Magyar, Magyar-Francia- Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről - A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok2.691 Ft
-
Gasztronómiai szótár olasz-magyar-olasz - Szakmai szókincsÖsszesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként_x000D_ Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb._x000D_2.841 Ft
-
Gasztronómiai szótár spanyol-magyar-spanyol - Szakmai szókincsÖsszesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként_x000D_ A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és tur2.841 Ft
-
Grimm Könyvkiadó Gasztronómiai szótár - Francia-magyar, Magyar-francia- Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - Függ2.990 Ft+1.150 Ft
-
Francia-magyar, magyar-francia gasztronómiai szakszótár- összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként - szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - függel3.320 Ft
-
Spanyol-magyar, magyar-spanyol gasztronómiai szakszótár- összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként - szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - függel3.320 Ft
-
Új Palatinus Könyvesház Kft. Megkóstoltam Itáliát - GASZTRONÓMIAI UTAZÁS IDŐBEN ÉS TÉRBENA szerző tudósítóként négy évet töltött Olaszországban, s személyesen is megtapasztalta, hogy a gasztronómia, az ételkészítés és -kóstolás művészete az itáliai kultúra része. S micsoda gazdag kultúra! A tányér pontos lenyomatát adja, hogy Itália mindmáig a száz város országa. Ahány ház, annyi szokás. S annyi tűzhely. A könyv egyfajta gasztronómiai utazás időben és térben. Visszaviszi az olvasót az antik Róma világába, s bemutatja, hogy a gasztronómia milyen szerepet játszott a világ egykor legha3.564 Ft
-
Gasztronómiai világkalauz /30 ország - 300 recept!Első olvasásra tán meghökkentő cím. De valóban az-e?_x000D_ _x000D_ A könyv orvos szerzői képzeletbeli kulturális-kulináris kalandozásuk során számos nép gasztronómiájával és gasztrokultúrájával, jellegzetes ételeivel és a fogyasztásukkal kapcsolatos szok3.616 Ft
-
... Citadella étterem - Szlovák Gasztronómiai Hét, 1989. október 23-28., Hotel Park - Étlap -Kétnyelvű (magyar, szlovák) étlap3.990 Ft+1.100 Ft
-
Olasz gasztronómiai szótárAz Olasz gasztronómiai szótár segít olasz nyelven eligazodni az éttermekben, sörözőkben, büfékben és cukrászdákban. A szótárt ajánljuk a finom ételeket, édességeket és italokat elfogyasztani kívánó vendégek mellett a pincéreknek, pultosoknak is, akár büfé4.157 Ft
-
Tinta Olasz gasztronómiai szótár - Ágnes Bánhidi Agnesoni4.242 Ft+1.999 Ft
-
Tinta Könyvkiadó Olasz gasztronómiai szótárAz Olasz gasztronómiai szótár segít olasz nyelven eligazodni az éttermekben, sörözőkben, büfékben és cukrászdákban. A szótárt ajánljuk a finom ételeket, édességeket és italokat elfogyasztani kívánó vendégek mellett a pincéreknek, pultosoknak is, akár büfében vagy presszóban, akár más vendéglátóhelyen dolgoznak. A szótár tartalmazza a cukrászsütemények, hidegkonyhai készítmények felsorolását, alapanyagait és elkészítésük módozatait, a olasz nyelvterület specialitásait, az étel- és itallap feloszt4.491 Ft
-
AKÓ Gasztronómiai Tanácsadó és Kiadói Kft. Mészáros Gabriella - Ételekről és borokrólA szerző 30 éve gyűjti saját tapasztalatait étel- és borpárosítások terén. Az alapokat tárja az olvasók elé, útmutatót adva azoknak, akik igényes de kissé bizonytalan fogyasztók. Szik Mátyás örökös sommelier bajnok előszava, Győrffy Zoltán utóhangja, Tallián Hedvig és Jásdi István fülszövege egészíti ki a kötetet.Oldalak száma: 300Megjelenés éve: 2020Kötés: füles, kartonáltNyelv: magyar4.759 Ft+584 Ft
-
Magyar Gasztronómiai Egyesület Bűvös Szakács - KonyhauniverzumSzórakozató konyha- és kultúrtörténet. Világutazás Párizstól Peruig, Bécs, Thaiföld, San Francisco, Toszkána, az ókori Egyiptom és a középkori Vikingföld érintésével. Válogatás a legendás cikksorozatból, amelyből sokan a magyar "gasztroforradalmat" eredeztetik. Az írások 2003-2011 között jelentek meg a Magyar Nemzet hétvégi magazinjában. Jelen kötet egy átdolgozott válogatás, sok recepttel bővítve. Könyv azoknak, akik tudnak és szeretnek főzni. És azoknak, akik nem tudnak és talán (még?) ne4.950 Ft
-
AKÓ Gasztronómiai Tanácsadó és Kiadói Kft. Ételekről és borokról - Borgasztronómia napjainkbanA szerző 30 éve gyűjti saját tapasztalatait étel- és borpárosítások terén. Az alapokat tárja az olvasók elé, útmutatót adva azoknak, akik igényes de kissé bizonytalan fogyasztók. Szik Mátyás örökös sommelier bajnok előszava, Győrffy Zoltán utóhangja, Tallián Hedvig és Jásdi István fülszövege egészíti ki a kötetet.5.175 Ft
-
AKÓ Gasztronómiai Tanácsadó és Kiadói Kft. Ételekről és borokrólÉtelekről és borokról A szerző 30 éve gyűjti saját tapasztalatait étel- és borpárosítások terén. Az alapokat tárja az olvasók elé, útmutatót adva azoknak, akik igényes de kissé bizonytalan fogyasztók. Szik Mátyás örökös sommelier bajnok előszava, Győrf5.490 Ft+990 Ft