FŰSZERÉSZ KARDAMOM
Találatok száma: 28 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Fűszerész Fűszerész kardamom egész 10 gA kardamom gyékényszerű, évelő, egyszikű növény, amely 1,5-2,5 métere nő meg. Halványsárgás-fehéres, lilás erezetű virágaiból fejlődnek a fűszerként használt apró, zöldes színű toktermések, amelyeket a harmadik évtől lehet gyűjteni. Egész évben figyelni k621 Ft+1.490 Ft
-
Fűszerész Fűszerész kardamom őrölt 10 gA kardamom gyékényszerű, évelő, egyszikű növény, amely 1,5-2,5 métere nő meg. Halványsárgás-fehéres, lilás erezetű virágaiból fejlődnek a fűszerként használt apró, zöldes színű toktermések, amelyeket a harmadik évtől lehet gyűjteni. Egész évben figyelni k621 Ft+1.490 Ft
-
Fűszerész kardamom egész 10 g673 Ft+1.350 Ft
-
Fűszerész kardamom őrölt 10 g673 Ft+1.350 Ft
-
Fűszerész kardamom őrölt 10 g673 Ft+1.350 Ft
-
Fűszerész kardamom egész 10 g673 Ft+1.350 Ft
-
Fűszerész Fűszerész egész kardamom 10gA kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet.10 g-os egész kardamom; Fűszerész termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.695 Ft
-
Fűszerész Fűszerész őrölt kardamom 10gA kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet.10 g-os őrölt kardamom; Fűszerész termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.695 Ft
-
Fűszerész kardamom egész 10 gA kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Desszertekhez, gyümölcsleveshez, indiai és közel keleti ételekhez. Jellemzők840 Ft+990 Ft
-
Fűszerész kardamom őrölt 10 gA kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Süteményekhez, desszertekhez, kávéhoz. Jellemzők840 Ft+990 Ft
-
Fűszerész kardamom egész 10 gA kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Desszertekhez, gyümölcsleveshez, indiai és közel keleti ételekhez. Jellemzők840 Ft+990 Ft
-
Fűszerész kardamom őrölt 10 gA kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Süteményekhez, desszertekhez, kávéhoz. Jellemzők840 Ft+990 Ft
-
Fűszerész Fűszerész kardamom őrölt 10 gFűszerész kardamom őrölt 10 g A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Süteményekhez, desszertekhez, kávéhoz.882 Ft+990 Ft
-
Fűszerész Fűszerész kardamom egész 10 gFűszerész kardamom egész 10 g A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Desszertekhez, gyümölcsleveshez, indiai és közel keleti ételekhez.882 Ft+990 Ft
-
Fűszerész Fűszerész kardamom őrölt 10 gFűszerész kardamom őrölt 10 g A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Süteményekhez, desszertekhez, kávéhoz.882 Ft+990 Ft
-
Fűszerész Fűszerész kardamom egész 10 gFűszerész kardamom egész 10 g A kardamom nagyon finom, édeskésen csípős aromájú fűszer, amely utóízében a citrom-kámfor-bergamot keverékére emlékeztet. Desszertekhez, gyümölcsleveshez, indiai és közel keleti ételekhez.882 Ft+990 Ft
-
- Fűszerész kardamom egész 10gA kardamom gyékényszerű, évelő, egyszikű növény, amely 1,5-2,5 métere nő meg. Halványsárgás-fehéres, lilás erezetű virágaiból fejlődnek a fűszerként használt apró, zöldes színű toktermések, amelyeket a harmadik évtől lehet gyűjteni. Egész évben figyelni kell a növényt, mert folyamatosan érleli termését. A terméstokokat még éretlenül gyűjtik be, majd száraz helyen vagy napon szárítják. A termésben található magok adják a tulajdonképpeni fűszert, így azokat először benne hagyják a termésben, hogy919 Ft
-
- Fűszerész kardamom őrölt 10gA kardamom gyékényszerű, évelő, egyszikű növény, amely 1,5-2,5 métere nő meg. Halványsárgás-fehéres, lilás erezetű virágaiból fejlődnek a fűszerként használt apró, zöldes színű toktermések, amelyeket a harmadik évtől lehet gyűjteni. Egész évben figyelni kell a növényt, mert folyamatosan érleli termését. A terméstokokat még éretlenül gyűjtik be, majd száraz helyen vagy napon szárítják. A termésben található magok adják a tulajdonképpeni fűszert, így azokat először benne hagyják a termésben, hogy919 Ft