fasírtpor 200
Találatok száma: 106 | 1/6. oldal | Rendezés: |
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor amerikai 200 gÖsszetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, feketebors, vöröshagyma dara, fokhagyma por, gyömbér, étkezési só489 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor magyaros 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig ha489 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor fokhagymás 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig ha489 Ft+1.350 Ft
-
Vegabond vega fasírtpor gluténmentes magyaros 200 gA gluténmentes, magyaros fűszerezésű Vegabond fasírtporból egyszerűen és gyorsan készíthetsz húsmentes fogásokat. Remekül illik pitába, salátákhoz, sült zöldségekhez, buddha tálak összeállításához, de tálalhatod különféle gabonaköretekkel és humusszal is.504 Ft+1.350 Ft
-
Vegabond vega fasírtpor gluténmentes falafel jellegű 200 gKészítsd el a Közel-Kelet egyik legjellegzetesebb, kellemesen fűszeres ételét, a falafelt, aminek az alapja a csicseriborsó. Humusz mellé, pitával, vegán fokhagymás joghurttal, friss salátával és zöldségekkel is tálalhatod.504 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz omega fasírtpor póréhagymás 200 gOmega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát el514 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz omega fasírtpor zöldséges 200 gOmega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát el514 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz Omega Fasírtpor Kapros-Currys 200 gEza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a szervezetünket energiával. NEM tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.514 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz omega fasírtpor hagymás-chilis 200 gEza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a szervezetünket energiával. NEM tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.514 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz omega fasírtpor magyaros 200 gEza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a szervezetünket energiával. NEM tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.514 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor amerikai 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 per520 Ft+1.290 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor magyaros 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 per520 Ft+1.290 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor fokhagymás 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 per520 Ft+1.290 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor amerikai 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 per520 Ft+1.290 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor magyaros 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 per520 Ft+1.290 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor fokhagymás 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 per520 Ft+1.290 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor fokhagymás 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig ha551 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz Ataisz csicseriborsós fasírtpor magyaros 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig ha551 Ft+1.490 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor amerikai 200 gÖsszetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, feketebors, vöröshagyma dara, fokhagyma por, gyömbér, étkezési só551 Ft+1.350 Ft
-
Ataisz csicseriborsós fasírtpor magyaros 200 gTiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig ha551 Ft+1.350 Ft