csíráztatásra 200g
Találatok száma: 65 | 1/4. oldal | Rendezés: |
-
Dénes Natura Dénes Natura csíráztatásra repce 200gRepce csíráztatásra. (brassica napus)200 g-os csíráztatásra repce; Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.558 Ft
-
- Dénes natura zöld lencse csíráztatásra 200gÖsszetevők:, Zöld lencse csíráztatásra, (lens culinaris) Allergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21C. , Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-4 nap., Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen!Származási hely: OlaszországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november579 Ft
-
NATURA ZÖLDBORSÓ CSÍRÁZTATÁSRA 200GCsíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap.579 Ft+990 Ft
-
NATURA ZÖLDBORSÓ CSÍRÁZTATÁSRA 200GCsíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap.579 Ft+990 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura retekmag csíráztatásra 200gA retek csíra felhasználható: öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. 200 g-os retekmag; Dénes Natura termék müzli készítéshez, kenyerekhez, süteményekhez. Jelenleg hiánycikk - előrendelhető!588 Ft+890 Ft
-
NATURA NAPRAFORGÓ CSÍRÁZTATÁSRA 200GCsíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap.589 Ft+990 Ft
-
- Dénes natura repce csíráztatásra 200gÖsszetétel:, Repce csíráztatásra - Brassica napus)Csíráztatás: 4 óra áztatás után., Öblítés: naponta kétszer., Csírázási idő: 3-5 nap.Csíra hossza: kb.6-8 mmForrás: gyártó/forgalmazó 2016 november589 Ft
-
- Dénes natura zöldborsó csíráztatásra 200gZöldborsó csíráztatásra(pisum sativum). Összetevők:, zöldborsóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Felhasználás:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november589 Ft
-
NATURA NAPRAFORGÓ CSÍRÁZTATÁSRA 200GCsíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap.589 Ft+990 Ft
-
- Dénes natura napraforgó csíráztatásra 200gNapraforgó csíráztatásra(helianthus annuus) Összetevők:, napraforgóAllergének:, Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.Elkészítés:, Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. , Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.Tárolás:, Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Olaszország, Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november599 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura csíráztatásra zöld lencse 200g605 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura csíráztatásra zöldborsó 200gZöldborsó csíráztatásra.627 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura csíráztatásra napraforgó 200gNapraforgó csíráztatásra.638 Ft
-
NATURA GÖRÖGSZÉNAMAG CSIRÁZTATÁSRA 200GA görögszéna magja felhasználható grillfűszerként, főzhető belőle tea, illetve kiválóan csíráztatható.679 Ft+990 Ft
-
NATURA GÖRÖGSZÉNAMAG CSIRÁZTATÁSRA 200GA görögszéna magja felhasználható grillfűszerként, főzhető belőle tea, illetve kiválóan csíráztatható.679 Ft+990 Ft
-
Natura Natura Görögszénamag Csiráztatásra 200G 200 g690 Ft+890 Ft
-
NATURA NAPRAFORGÓ CSÍRÁZTATÁSRA 200GCsíráztatás 12 óra áztatás után, 21 °C hőmérsékleten. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap.696 Ft+1.990 Ft
-
Natura Natura Brokkoli Csíráztatásra 200G 200 g700 Ft+890 Ft
-
NATURA BROKKOLI CSÍRÁZTATÁSRA 200GHárom-öt nap alatt kicsírázó brokkolimagok a Dénes-Natura kínálatából.729 Ft+990 Ft
-
NATURA BROKKOLI CSÍRÁZTATÁSRA 200GHárom-öt nap alatt kicsírázó brokkolimagok a Dénes-Natura kínálatából.729 Ft+990 Ft