csíráztatásra 200
Találatok száma: 233 | 1/12. oldal | Rendezés: |
-
Naturgold Bio napraforgó csíráztatásra 200 g NaturgoldÉleterős napraforgó magok a magyar alföldről. Kiválóan csírázik, néhány nap alatt finom és egészséges napraforgó csírát nevelhetünk belőle. Termékleírás Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.390 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé423 Ft+1.350 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Repce csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Természetes gyuladáscsökkentő Vérnyomáscsökkentő. Segít a depresszió, ízületi gyulladás, túlsúlyosság megelőzésében. K, E, A, és D vitamint tartalmaz. Csökkenti a magas koleszterinszintet. Kollagén termelődését segíti elő Magas magnázium tartalom Közvetlenül hat a szívre Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Ö467 Ft+999 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé476 Ft+1.350 Ft
-
Natura csíráztatásra napraforgó 200 gA napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat kedvezően, a réz és a vas pedig a vérképzést serkenti. Ezek mellett emé476 Ft+1.490 Ft
-
Natura Natura csíráztatásra repce 200 g 200 g480 Ft+890 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Fehérjében gazdag (mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza) Segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét. Vitaminok: C, A, B1, B2 és B6 Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor Támogatja az emésztést és az immunrendszert Hozzájárul a mindennapi egészség megőrzéséhez. Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás:486 Ft+999 Ft
-
Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra 200 g490 Ft+1.130 Ft
-
Dénes Natura Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra 200 gMit érdemes tudni róla? Vegán Segíti a vérképződést Erősíti a csontokat, izmokat és az idegeket. Erősíti az immunrendszert Magas fehérjetartalom Telítetlen zsírsavakat tartalmaz Kellemes diós íz Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak. Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben495 Ft+999 Ft
-
Dénes Natura Repce csíráztatásra 200 gRepce csíráztatásra 200 g(Brassica napus)523 Ft+1.130 Ft
-
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 gA zöldborsó csíra hasznos a szív- és érrendszeri betegségek ellen, köszönhetően szíverősítő, koleszterin csökkentő és vérnyomás szabályozó hatásának. A vércukorszintet is jó irányba tereli.528 Ft+1.350 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gA zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás. Jelentős keményítőtartalma cukrokká alakul a csírázás folyamán, így a búzacsírához hasonlóan édeskés, bár természetesen íze a lencsére emlékeztet. Sok foszfort és káliumot tar529 Ft+1.350 Ft
-
Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra 200 g530 Ft+1.130 Ft
-
Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra 200 g545 Ft+1.130 Ft
-
Dénes Natura Zöld lencse csíráztatásra (200 g)Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.551 Ft
-
Dénes Natura Zöldborsó csíráztatásra (200 g)Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.566 Ft
-
Dénes Natura Repce csíráztatásra (200 g)Repce csíráztatásra 200 g (Brassica napus) Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm566 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely570 Ft+990 Ft
-
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 gZöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely570 Ft+990 Ft
-
Dénes Natura Napraforgó csíráztatásra (200 g)Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hel575 Ft