Cordon bleu
Találatok száma: 14 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Geopen Könyvkiadó Kft. Csokoládé Biblia - Le Cordon Bleu - 180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitől (új kiadás)Több mint 200 képpel, fázisfotóval az ezerarcú180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitől csokoládéból készíthető édességekről A Le Cordon Bleu intézet vezető cukrászmesterei által összeállított 180 recept lépésről lépésre mutatja be a csokoládés finomságok elkészítésének fortélyait. Több mint 200 színes kép és fázisfotók illusztrálják a magas szakmai színvonalú leírásokat. A 416 oldalas, reprezentatív megjelenésű kötet mind a profi cukrászok, mind a kezdők számára hasznos útmutató. A hag8.910 Ft
-
Le Cordon Bleu Le Cordon Bleu - Az édességek magasiskolája90 legendás francia és nemzetközi receptBerlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel,praliné, koldustallér, pillecukor…Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék,valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy e9.417 Ft
-
Le Cordon Bleu Le Cordon Bleu - Az édességek magasiskolája90 legendás francia és nemzetközi receptBerlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel,praliné, koldustallér, pillecukor…Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék,valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy e10.191 Ft
-
Le Cordon Bleu Le Cordon Bleu - Az édességek magasiskolája90 legendás francia és nemzetközi receptBerlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel,praliné, koldustallér, pillecukor…Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék,valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy e10.965 Ft
-
Guía Completa de Las Técnicas Culinarias: Con Más de 200 Recetas de la Escuela de Cocina Más Famosa del Mundo – Le Cordon BleuNyelv: Spanyol, Kötés: Puha kötésű, Oldalszám: 352, Kiadó: BLUME, Autor: Le Cordon Bleu, ISBN-13: 9788417254063, Kiadás éve: 201911.779 Ft
-
Le Cordon Bleu: Nouvelle Cuisini?re Bourgeoise...Nyelv: Francia, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 148, Kiadó: LEGARE STREET PR, ISBN-13: 9781019410202, Kiadás éve: 202313.658 Ft
-
Le Cordon Bleu - L'École de la pâtisserieNyelv: Francia, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 512, ISBN-13: 978203600990516.045 Ft
-
Le Cordon Bleu Chocolate Bible – Le Cordon BleuNyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 416, Kiadó: Grub Street Publishing, Autor: Le Cordon Bleu, ISBN-13: 9781911621850, Kiadás éve: 201916.436 Ft
-
Le Cordon Bleu Confectionery SchoolNyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 312, Kiadó: Grub Street, ISBN-13: 9781911714170, Kiadás éve: 202416.436 Ft
-
Le Cordon Bleu Pastry School – Le Cordon BleuNyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 521, Kiadó: Grub Street Publishing, Autor: Le Cordon Bleu, ISBN-13: 9781911621201, Kiadás éve: 201816.436 Ft
-
L'école du Chocolat - Le Cordon BleuNyelv: Francia, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 312, Kiadó: LAROUSSE, ISBN-13: 9782036066632, Kiadás éve: 202419.032 Ft
-
Le Cordon Bleu Bakery SchoolNyelv: Angol, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 304, Kiadó: Grub Street Publishing, ISBN-13: 9781911667421, Kiadás éve: 202221.089 Ft
-
Patisserie – Le Cordon BleuNyelv: Német, Kötés: Kemény kötésű, Oldalszám: 512, Kiadó: Landwirtschaftsverlag, Autor: Le Cordon Bleu, ISBN-13: 9783784356211, Kiadás éve: 201926.696 Ft
-
Martell Martell Cordon Bleu díszdobozban 0,7l Francia cognac [40%]300 ÉVE UGYANÚGY A Martell a legrégebbi a nagy cognacházak közül. 1715 óta készítenek kiváló párlatokat a Chanteloup kastély környékén. A Martell egyedisége abban rejlik, hogy single estate, azaz egy lepárlóban készül, így azonos ízvilágú párlatokat h65.490 FtIngyenes szállítás