Bulgur 500 g Biorganik
Találatok száma: 7 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Biorganik Biorganik bio bulgur 500 gA bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így a korp1.110 Ft+1.290 Ft
-
Biorganik bio bulgur 500 gBio bulgur ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból1.122 Ft+1.350 Ft
-
Biorganik Biorganik bio bulgur 500 gA bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így a korp1.150 Ft+1.290 Ft
-
BIO BULGUR /BIORGANIK/ 500 gBio bulgur1.173 Ft
-
Biorganik BIO bulgur (500 g)A bulgur -más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Összetevők: *bulgur, *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01, ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 13681.245 Ft
-
Biorganik Biorganik bio bulgur 500 gBiorganik bio bulgur 500 g A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet1.251 Ft+990 Ft
-
Biorganik Biorganik bio bulgur 500 gBiorganik bio bulgur 500 g A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet1.251 Ft+990 Ft