Borélesztő
Találatok száma: 30 | 1/2. oldal | Rendezés: |
-
Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshözOptimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…180 Ft
-
Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshözOptimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…190 Ft
-
Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz. Saccharomyces cerevisiae.Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces cerevisiae törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz,…199 Ft
-
UNIKÉN Borélesztő Fehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhezOptimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz 10-25 g/hl Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő musthoz üntjük.220 Ft+990 Ft
-
UNIKÉN Borélesztő Vörösszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhezVörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C220 Ft+990 Ft
-
Borélesztő tápsó SALI TIAMINATI 30 gSALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami…250 Ft
-
Borélesztő Unikén univerzális 20 gNormál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges bo290 Ft
-
Borélesztő Unikén fehér 20 gFehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez.290 Ft
-
Borélesztő Unikén vörösborhoz 20 gVörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C.290 Ft
-
Borélesztő Oenoferm Freddo F3 10 gSzárított fajélesztő, hidegerjesztésre, gümölcsös karakterű rose és fehérborokhoz! A termék rövid leírása: Az Oenoferm® Freddo szelektált szárított fajélesztő Saccharomyces cereavisiae (var. Bayanus) hideg mustok beoltására (akár 10 oC-on is), valamint i340 Ft
-
UNIKÉN Borélesztő Szőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhezAz optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 – 34°C. Gyors erjesztési képesség. Borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához egyaránt használható. Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez. A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez. Adagolása : normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termes eseten: 30-40 g/hl350 Ft+990 Ft
-
Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20 gTermészetből szelektált aktív, szárított élesztő.350 Ft
-
Borélesztő tápsó leveles 20 gFelhasználható: szőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95%350 Ft
-
Márka nélkül UNIKÉN BORÉLESZTŐ 20GFehér és vörösborok, gyümölcscefrék megbízható erjesztéséhez. Ezt a szárított élesztőt a gyors erjedésindításhoz és az erős stressz toleranciára szelektálták. A gyors erjedésindítás segít megelőzni az élesztős és baktériumos befertőződést és javítja az alkohol kihozatalt, íz- és illattisztaságot.409 Ft+1.690 Ft
-
Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g (12353)Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g450 Ft
-
Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20 gMegbízható, gyors, killer aktív, gyümölcsös fehérborokat, egészséges, tisztaízű vörösborokat erjesztő fajélesztő. Jó tanninextrakciójú, gyors és megbízható. Fehér mustok, kékszőlő- és gyümölcscefrék gyors és megbízható élesztője.650 Ft
-
Borélesztő hidegtűrő Danstil A 20gBorélesztő Uvaferm Danstil A A válogatott élesztősejtek elősegítik a cefre gyors, szabályozott érlelését. Az Uvaferm Danstil A élesztő gyorsan, lendületesen erjeszt. Nagy alkohol és cukortoleranciájának köszönhetően az élesztősejtek akár 20 tf%-os a...785 Ft+1.880 Ft
-
UVAFERM CM Hideg- és alkoholtűrő Borélesztő (10 C)Tanningazdag, testes, fűszeres, gyümölcsös, illetve érlelésre szánt vörösborokhoz, kiváló színkihozatallal. Bordeaux és Burgundia egyik fő élesztője. Fehér mustok, kékszőlő cefrék valamint csonthéjas és bogyós gyümölcsök pálinkacefréinek erjesztésére. Gyors és megbízható élesztő.790 Ft+990 Ft
-
Borélesztő Uvaferm CM 20 gFehér mustok, kékszőlő cefrék valamint csonthéjas és bogyós gyümölcsök pálinkacefréinek erjesztésére. Gyors és megbízható élesztő.790 Ft
-
Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g (12329)Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g830 Ft