Borélesztő
Találatok száma: 45 | 1/3. oldal | Rendezés: |
-
Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshözOptimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…180 Ft
-
Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshözOptimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…190 Ft
-
Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz. Saccharomyces cerevisiae.Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces cerevisiae törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz,…199 Ft
-
Borélesztő 20g Univerzális UnikénNormál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges boro220 Ft+1.690 Ft
-
UNIKÉN Borélesztő Vörösszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhezVörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C220 Ft+990 Ft
-
UNIKÉN Borélesztő Fehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhezOptimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz 10-25 g/hl Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő musthoz üntjük.220 Ft+990 Ft
-
Unikén Borélesztő Vörös 20 gVörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C.230 Ft+1.690 Ft
-
Borélesztő tápsó SALI TIAMINATI 30 gSALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami…250 Ft
-
Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20gBorélesztő Saccharomices Cerevisiae 20g. Alkalmas fehér -vörös porok erjesztéséhez. A SACCHAROMYCES CEREVISIAE italipari alkoholos erjesztésre használatos aktív szárított élesztő, természetből szelektált Saccharomyces cerevisiae. Legalább 15 milli...276 Ft+1.890 Ft
-
Unikén Borélesztő Unikén vörösborhoz 20 gVörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C.290 Ft+1.390 Ft
-
Unikén Borélesztő Unikén fehér 20 gFehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez.290 Ft+1.390 Ft
-
BarkácsVilág Borélesztő Unikén univerzális 20 gNormál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges bo290 Ft+1.390 Ft
-
Borélesztő Univerzális 20 gNormál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges boro300 Ft+1.690 Ft
-
BarkácsVilág Borélesztő Oenoferm Freddo F3 10 gSzárított fajélesztő, hidegerjesztésre, gümölcsös karakterű rose és fehérborokhoz! A termék rövid leírása: Az Oenoferm® Freddo szelektált szárított fajélesztő Saccharomyces cereavisiae (var. Bayanus) hideg mustok beoltására (akár 10 oC-on is), valamint i340 Ft+1.390 Ft
-
BarkácsVilág Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20 gTermészetből szelektált aktív, szárított élesztő.350 Ft+1.390 Ft
-
UNIKÉN Borélesztő Szőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhezAz optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 – 34°C. Gyors erjesztési képesség. Borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához egyaránt használható. Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez. A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez. Adagolása : normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termes eseten: 30-40 g/hl350 Ft+990 Ft
-
Unikén Borélesztő tápsó leveles 20 gFelhasználható: szőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95%350 Ft+1.390 Ft
-
Márka nélkül UNIKÉN BORÉLESZTŐ 20GFehér és vörösborok, gyümölcscefrék megbízható erjesztéséhez. Ezt a szárított élesztőt a gyors erjedésindításhoz és az erős stressz toleranciára szelektálták. A gyors erjedésindítás segít megelőzni az élesztős és baktériumos befertőződést és javítja az alkohol kihozatalt, íz- és illattisztaságot.409 Ft+1.790 Ft
-
Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20gTermészetből szelektált aktív, szárított élesztő.442 Ft+990 Ft
-
Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g (12353)Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g450 Ft