Borélesztő

Találatok száma: 30 1/2. oldal Rendezés:
  •  Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz
    Borélesztő 20 g-os álltalános, szőlőhöz, gyümölcshöz
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…
    180 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz
    Borélesztő 20 g-os fehérborhoz, gyümölcshöz
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz…
    190 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz. Saccharomyces cerevisiae.
    Borélesztő 20 g-os vörösborhoz, gyümölcshöz. Saccharomyces cerevisiae.
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces cerevisiae törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Vörös musthoz,…
    199 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  UNIKÉN Borélesztő Fehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    UNIKÉN Borélesztő Fehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok. A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít. Adagolás: Musthoz, 15-25 g/hl Gyümölcshöz 10-25 g/hl Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő musthoz üntjük.
    220 Ft
    +990 Ft
    gazdaboltmadocsa.hu
    gazdaboltmadocsa.hu
  •  UNIKÉN Borélesztő Vörösszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    UNIKÉN Borélesztő Vörösszőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    Vörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C
    220 Ft
    +990 Ft
    gazdaboltmadocsa.hu
    gazdaboltmadocsa.hu
  •  Borélesztő tápsó SALI TIAMINATI 30 g
    Borélesztő tápsó SALI TIAMINATI 30 g
    SALI TIAMINATI Diammónium-foszfát, Ammónium-szulfát Tiamin (B1 vitamin) és Cellulóz JELLEMZŐK A szőlő érésének előrehaladtával, a rothadt szőlőknél és a musttisztítás során jelentősen csökken a szőlő eredeti tápanyagtartalma, ami…
    250 Ft
    BorászRaktár
    BorászRaktár
  •  Borélesztő Unikén univerzális 20 g
    Borélesztő Unikén univerzális 20 g
    Normál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez. Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Használatával tiszta ízű, egészséges bo
    290 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő Unikén fehér 20 g
    Borélesztő Unikén fehér 20 g
    Fehérszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez.
    290 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő Unikén vörösborhoz 20 g
    Borélesztő Unikén vörösborhoz 20 g
    Vörös borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95% Optimális erjesztési hőmérséklet: 12°C - 34°C.
    290 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő Oenoferm Freddo F3 10 g
    Borélesztő Oenoferm Freddo F3 10 g
    Szárított fajélesztő, hidegerjesztésre, gümölcsös karakterű rose és fehérborokhoz! A termék rövid leírása: Az Oenoferm® Freddo szelektált szárított fajélesztő Saccharomyces cereavisiae (var. Bayanus) hideg mustok beoltására (akár 10 oC-on is), valamint i
    340 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  UNIKÉN Borélesztő Szőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    UNIKÉN Borélesztő Szőlőből és gyümölcsből készült musthoz,cefréhez
    Az optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 – 34°C. Gyors erjesztési képesség. Borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához egyaránt használható. Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez. A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez. Adagolása : normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termes eseten: 30-40 g/hl
    350 Ft
    +990 Ft
    gazdaboltmadocsa.hu
    gazdaboltmadocsa.hu
  •  Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20 g
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20 g
    Természetből szelektált aktív, szárított élesztő.
    350 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő tápsó leveles 20 g
    Borélesztő tápsó leveles 20 g
    Felhasználható: szőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjedés újraindításához egyaránt használható középmagas alkohol és oxigéntartalom melletti erjesztéshez. Szárazanyag tartalom min. 95%
    350 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  • Márka nélkül UNIKÉN BORÉLESZTŐ 20G
    Márka nélkül UNIKÉN BORÉLESZTŐ 20G
    Fehér és vörösborok, gyümölcscefrék megbízható erjesztéséhez. Ezt a szárított élesztőt a gyors erjedésindításhoz és az erős stressz toleranciára szelektálták. A gyors erjedésindítás segít megelőzni az élesztős és baktériumos befertőződést és javítja az alkohol kihozatalt, íz- és illattisztaságot.
    409 Ft
    +1.690 Ft
    Praktiker
    Praktiker
  •  Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g (12353)
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g (12353)
    Borélesztő SACC. CEREVISIAE 20g
    450 Ft
    PrimaNet.hu az online szakáruház
    PrimaNet.hu az online szakáruház
  •  Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20 g
    Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20 g
    Megbízható, gyors, killer aktív, gyümölcsös fehérborokat, egészséges, tisztaízű vörösborokat erjesztő fajélesztő. Jó tanninextrakciójú, gyors és megbízható. Fehér mustok, kékszőlő- és gyümölcscefrék gyors és megbízható élesztője.
    650 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő hidegtűrő Danstil A 20g
    Borélesztő hidegtűrő Danstil A 20g
    Borélesztő Uvaferm Danstil A A válogatott élesztősejtek elősegítik a cefre gyors, szabályozott érlelését. Az Uvaferm Danstil A élesztő gyorsan, lendületesen erjeszt. Nagy alkohol és cukortoleranciájának köszönhetően az élesztősejtek akár 20 tf%-os a...
    785 Ft
    +1.880 Ft
    Pepita.hu Webáruház
    Pepita.hu Webáruház
  •  UVAFERM CM Hideg- és alkoholtűrő Borélesztő (10 C)
    UVAFERM CM Hideg- és alkoholtűrő Borélesztő (10 C)
    Tanningazdag, testes, fűszeres, gyümölcsös, illetve érlelésre szánt vörösborokhoz, kiváló színkihozatallal. Bordeaux és Burgundia egyik fő élesztője. Fehér mustok, kékszőlő cefrék valamint csonthéjas és bogyós gyümölcsök pálinkacefréinek erjesztésére. Gyors és megbízható élesztő.
    790 Ft
    +990 Ft
    gazdaboltmadocsa.hu
    gazdaboltmadocsa.hu
  •  Borélesztő Uvaferm CM 20 g
    Borélesztő Uvaferm CM 20 g
    Fehér mustok, kékszőlő cefrék valamint csonthéjas és bogyós gyümölcsök pálinkacefréinek erjesztésére. Gyors és megbízható élesztő.
    790 Ft
    BarkácsVilág
    BarkácsVilág
  •  Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g (12329)
    Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g (12329)
    Borélesztő UVAFERM DANSTIL A 20g
    830 Ft
    PrimaNet.hu az online szakáruház
    PrimaNet.hu az online szakáruház