Bio akácméz 500
Találatok száma: 7 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Magyar méz manufaktúra bio akácméz 500 gHosszan megőrzi folyékony állapotát. A legtöbbet fogyasztott méz hazánkban íze és állaga miatt. Hungarikumnak minősül. Összetétele: az akácmézre jellemző, hogy a fruktóz (gyümölcscukor) tartalma sokkal magasabb, mint a glükóz (szőlőcukor) tartalma, ennek3.600 Ft+1.350 Ft
-
Magyar méz Magyar méz manufaktúra bio akácméz 500 gAz akácméznek a fehértől a halvány zöldes sárgáig terjed a színe. Kellemes enyhe ízű, akácvirág illatú. A legtöbbet fogyasztott méz hazánkban íze és állaga miatt. Hungarikumnak minősül. Az akácmézre jellemző, hogy a fruktóz (gyümölcscukor) tartalma3.860 Ft+1.290 Ft
-
Magyar méz Magyar méz manufaktúra bio akácméz 500 gAz akácméznek a fehértől a halvány zöldes sárgáig terjed a színe. Kellemes enyhe ízű, akácvirág illatú. A legtöbbet fogyasztott méz hazánkban íze és állaga miatt. Hungarikumnak minősül. Az akácmézre jellemző, hogy a fruktóz (gyümölcscukor) tartalma3.860 Ft+1.290 Ft
-
Magyar méz Magyar méz manufaktúra bio akácméz 500 gMagyar méz manufaktúra bio akácméz 500 g Az akácméznek a fehértől a halvány zöldes sárgáig terjed a színe. Kellemes enyhe ízű, akácvirág illatú. A legtöbbet fogyasztott méz hazánkban íze és állaga miatt. Hungarikumnak minősül. Az akácmézre jellemző,4.034 Ft+990 Ft
-
Magyar méz Magyar méz manufaktúra bio akácméz 500 gMagyar méz manufaktúra bio akácméz 500 g Az akácméznek a fehértől a halvány zöldes sárgáig terjed a színe. Kellemes enyhe ízű, akácvirág illatú. A legtöbbet fogyasztott méz hazánkban íze és állaga miatt. Hungarikumnak minősül. Az akácmézre jellemző,4.034 Ft+990 Ft
-
Magyar méz Magyar méz manufaktúra bio akácméz 500 gHosszan megőrzi folyékony állapotát. A legtöbbet fogyasztott méz hazánkban íze és állaga miatt. Hungarikumnak minősül. Összetétele: az akácmézre jellemző, hogy a fruktóz (gyümölcscukor) tartalma sokkal magasabb, mint a glükóz (szőlőcukor) tartalma, ennek4.054 Ft+1.490 Ft
-
Magyar méz manufaktúra bio akácméz 500 gHosszan megőrzi folyékony állapotát. A legtöbbet fogyasztott méz hazánkban íze és állaga miatt. Hungarikumnak minősül. Összetétele: az akácmézre jellemző, hogy a fruktóz (gyümölcscukor) tartalma sokkal magasabb, mint a glükóz (szőlőcukor) tartalma, ennek4.054 Ft+1.350 Ft