Alza Space kukta 6
Találatok száma: 4 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Alza Kukta 6 literes Space 17030106Alza Kukta 6 literes Space 17030106 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 6 l - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. - Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az éte29.990 Ft
-
Alza Kukta 6 literes Space 17030106Alza Kukta 6 literes Space 17030106 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 6 l - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. - Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az éte32.990 Ft
-
Alza Kukta szett 4 + 6 literes Space 17230012Alza Kukta szett 4 + 6 literes Space 17230012 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 4+6 l - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. - Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhul39.990 Ft
-
Alza Kukta szett 4 + 6 literes Space 17230012Alza Kukta szett 4 + 6 literes Space 17230012 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 4+6 l - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. - Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhul43.990 Ft