Alza Omega 6 literes
Találatok száma: 4 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Alza Kukta 6 literes Omega 17030806Alza Kukta 6 literes Omega 17030806 - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az étel hamarabb készül el, mint a hagyományos fõzéskor. - A25.990 Ft
-
Alza Kukta 6 literes Omega 17030806Alza Kukta 6 literes Omega 17030806 - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az étel hamarabb készül el, mint a hagyományos fõzéskor. - A28.990 Ft
-
Alza Kukta szett 4 + 6 literes Omega 17230003Alza Kukta szett 4 + 6 literes Omega 17230003 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 4+6 l - A szett tartalma: - 6 literes edény - 4 literes edény - 1 db fedõ - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponto29.990 Ft
-
Alza Kukta szett 4 + 6 literes Omega 17230003Alza Kukta szett 4 + 6 literes Omega 17230003 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 4+6 l - A szett tartalma: - 6 literes edény - 4 literes edény - 1 db fedõ - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponto32.890 Ft