8 literes kukta
Találatok száma: 4 | 1/1. oldal | Rendezés: |
-
Alza Kukta 8 literes Omega 17030809Alza Kukta 8 literes Omega 17030809 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 8 l - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. - Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az éte28.990 Ft
-
Alza Kukta 8 literes Space 17030109Alza Kukta 8 literes Space 17030109 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 8 l - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. - Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az é31.990 Ft
-
Alza Kukta 8 literes Omega 17030809Alza Kukta 8 literes Omega 17030809 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 8 l - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. - Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az éte31.990 Ft
-
Alza Kukta 8 literes Space 17030109Alza Kukta 8 literes Space 17030109 - Anyaga: rozsdamentes acél + mûanyag - Ûrtartalma: 8 l - Kiváló minõségû rozsdamentes kukta, amely felére, vagy negyedére csökkenti le a fõzés idejét. - Szuper gyors fõzési idõ - A kukta technológiájának lényege, hogy egy lezárt edényben elkezdjük hevíteni a vizet, a gõz nem tud távozni, így az edényben egyre nagyobb lesz a nyomás. A fõzési hõmérséklet nõ, és egyre magasabb ponton válik gõzzé a víz. - Az alapanyagok így sokkal gyorsabban megpuhulnak, az é34.990 Ft